Hardst gelachen van 2018

Als er een ding was wat er dit jaar op NPO 3 gebeurde was het wel lachen! Iedere avond First Dates, Zondag met Lubach en natuurlijk de Luizenmoeder. Geniet nog een keer van de humor-hoogtepunten van het jaar 2018.

1)Twee Vaders - De Luizenmoeder

"Dat vinden wij niet raar, dat vinden wij heel bijzonder!" Met deze inmiddels gevleugelde tekst veroverde Juf Ank de harten van gans het land. Wekelijks keken meer dan 3 miljoen mensen naar de De Luizenmoeder. Nou toe, we kijken gewoon nog één keertje.


2) Eva & Yvonne zijn emo - Klikbeet

De zomer is een zeer riskant seizoen. Je zou namelijk zo maar eens vrolijk kunnen worden. Daar zijn Yvonne en Eva doodsbang voor, dus hier een handige lijst dingen die je kunt doen om dat te voorkomen.


3 )China - Zondag met Lubach

China is onderweg het machtigste land te worden, dus dan is hun leider de machtigste persoon op aarde. Maar wie is die leider precies? Xi Jinping. Zondag met Lubach legt haarfijn uit wie dat is.


4) Olcay vindt Seks maar gedoe - Ranking the Stars

Het hoogste dieptepunt van het jaar is natuurlijk Ranking the Stars. Polderdiva Olcay Gulsen doet uit de doeken dat het aloude gerampetamp haar helemaal niets doet...


5 )"Hoeveel vrouwen heb je geneukt" - Een Nacht Met Mijn Ex

Als je met je ex afspreekt wil je natuurlijk dat het nét iets beter met jou dan hem/haar gaat. Want hoe kun je beter laten zien dat je totaal over jullie rela heen bent, dan al je schaapjes op het droge hebben? De hamvraag is dan: met hoeveel mensen heb jij inmiddels het bed gedeeld?


hardst-gelachen-cadeau beste-fragmenten-cadeau beste-muziekdocus-cadeau-roze
leukste-karakters beste-first-dates-cadeau-roze beste-van-3lab-roze
Beste-films-en-series-cadeau grootste virals-cadeau heetste-momenten