Het beste van First Dates 2018

Dit was ‘m dan: First Dates seizoen vier! Van de essentiële proppen of vouwen vraag tot de pijnlijke afwijzing van Roy. Hier zijn speciaal voor jou: de zeven mooiste pareltjes van dit seizoen! Genieten!

1) Proppen of vouwen?

“Proppen of vouwen?” Een essentiële vraag volgens Floortje… want hoe weet je anders hoe je date met zijn wc-papier omgaat?! Helaas geeft Reinier nou net het vouwte antwoord op deze belangrijke vraag.

2) Pizza of Patat?

Over essentiële vragen gesproken… onder het mom van ‘een goed begin is het halve werk’ heeft Jeffrey speciaal voor zijn date een vragenlijst gemaakt. Helaas maakt dit ‘lijstje’ zijn date nóg ongemakkelijker.

Goed. Iemand zin in pizza of patat?

3) ‘Independent woman’ Eline

Ja, daar is ie dan, een van de meest besproken momenten van dit seizoen: de date van Eline en Robert. Eline wil persé haar deel van de rekening betalen. Alleen denkt haar banksaldo daar iets anders over… en dit maakt het extreem awkward.

4) “Ik heb vrienden genoeg."

Dat het op romantisch gebied niks gaat worden tussen Sjef en Roy is duidelijk. Maar als Sjef aan Roy vraagt of hij toch nog vrienden wil blijven, volgt misschien wel de meest pijnlijke afwijzing van First Dates óóit!

5) “Dat is wel heel grof.”

Ongemakkelijk… zo kan je de date van Evelien en Jochem wel omschrijven. Wanneer Jochem tijdens de date grappen over de keurslager en worst maakt, kan Evelien er de humor totaal niet van inzien. Nee… zij knapt er ontzettend op af.

6) “Ik word kriegel.”

Opvallend, hilarisch en bijzonder: zo kan je de date van Menno en Suzanne wel noemen. Zij zoekt een macho van buiten en een vrouw vanbinnen. Hij zoekt een alternatief type. Op papier lijken ze een droommatch, maar tijdens de date blijkt daar niks van waar te zijn… althans voor Suzanne.

7) Coole kikkers Annie en Evert

Het meest lieve koppel van dit seizoen? Dat zijn Annie (85) en Evert (89)! Nadat ze beiden hun soulmates zijn verloren, bewandelen ze stapje voor stapje weer het liefdespad. Zal Cupido recht in de hartjes van deze ‘twee coole kikkers’ schieten?

Oh en… heb jij nog een leuke single opa, oma, moeder, vriend, vriendin, of buurvrouw in de aanbieding? Geef hem of haar dan op voor het First Dates Hotel! Dan beloven wij weer snel bij je terug te zijn!

Geef je hier op voor First Dates Hotel!


hardst-gelachen-cadeau beste-fragmenten-cadeau beste-muziekdocus-cadeau-roze
leukste-karakters beste-first-dates-cadeau-roze beste-van-3lab-roze
Beste-films-en-series-cadeau grootste virals-cadeau heetste-momenten