De grootste virals van 2018

Om deze virals kon je dit jaar bijna niet heen. Ze braken view-records en waren overal. Met veel trots laten presenteren we je de grootste successen van NPO 3!

1 ) Seizoen 2 - Slet van 6VWO

Het tweede seizoen van De Slet van 6VWO werd op YouTube in totaal al 5,2 miljoen keer (!!) bekeken. De 16-jarige Demi wordt smoorverliefd op de veel oudere leraar Paul. Het is het begin van een tumultueuze relatie.


2 ) Vakkenvullers

Yooh fakka niffo's?!. Je eerste baantje als vakkenvuller is een vreselijke baan. Maarja, je moet toch wat... Bij de Landsuper staat Rimon er precies zo in, maar ondertussen maakt hij wel de meest bizarre dingen mee en maakt hij een hoop vrienden.


3 ) UEFA Nations League - Zondag met Lubach

De Europese voetbalbond heeft iets nieuws bedacht om de oefenpotjes om niets te vervangen: de Nations League. Met dit toernooi kun je een ticket voor het EK bemachtigen, alleen kan niemand je precies uitleggen hoe. Behalve Arjen.


4 ) Hiphop NL

Van obscure uit Amerika overgewaaide muziek tot de allergrootste en populairste muziekstroming in Nederland. Hiphop heeft in ons land een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. In deze docureeks bespreken alle grote Nederlandse rappers hoe hun muziek het land veroverde.


5 ) TERUG NAAR JE EIGE LAND - #BOOS

Stel, je bent een kind en hebt altijd in Nederland gewoond, spreekt Nederlands en al je vriendjes zijn hier. Maar je moet van de regering terug naar het land waar je ouders vandaan komen. Wat ben je dan? Boos. Exact. Tim Hofman kaart in deze veel besproken docu het niet werkende kinderpardon.


hardst-gelachen-cadeau beste-fragmenten-cadeau beste-muziekdocus-cadeau-roze
leukste-karakters beste-first-dates-cadeau-roze beste-van-3lab-roze
Beste-films-en-series-cadeau grootste virals-cadeau heetste-momenten