De leukste karakters van 2018

2018 was een jaar vol heerlijke series en programma's die op hun beurt ook weer volgepakt waren met een breed scala aan leuke, lieve en idiote figuren. Dit zijn de vijf meest onvergetelijke karakters die jij het afgelopen jaar voorbij hebt zien komen.

1) Juf Ank

2018 was het jaar waarin een nieuwe cultheld ten tonele verscheen. Het land was in rep en roer. De basisschool-lerares 'Juf Ank’ uit de Luizenmoeder is in een heel kort tijdsbestek uitgegroeid tot een waar icoon. Haar liedjes worden gezongen, haar uitspraken geïmiteerd en handen vol social media accounts worden aan haar opgedragen. En laten we eerlijk zijn, Ilse Warringa heeft als Juf Ank een grandioze bijdrage geleverd aan het kijkplezier van 2018. 

2) Vakkenvuller Darryl

Je zag rapper Leafs misschien al in de docu Hiphop NL waar hij compleet flabbergasted was van de teksten van Def P. ("Hij zegt gewoon rimpelkut!") Maar je zag de rapper ook in supermarktserie Vakkenvullers als smooth boy Darryl een jongen die alles en iedereen in de Landsuper vastlegt met z’n telefoon. Hoe irritant hij ook kan zijn, you're gonna love him!

3) Demi 

De webserie ‘De slet van 6 VWO’ is je vast en zeker niet ontgaan. Het trok honderdduizenden kijkers per aflevering en was immens populair. Daarom kan 16-jarige powergirl Demi natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. De stoere VWO 6 leerlinge wordt gespeeld door Romy Gevers en krijgt in de serie een geheime verhouding met haar docent. Ze is een lief meisje, maar als het nodig is bijt ze keihard van zich af. 

4) Meneer Heydrich

Iemand die ook zeker niet mag ontbreken in dit lijstje is natuurlijk de Duits leraar uit Rundfunk die ook in seizoen 2 van de absurde serie weer fenomenaal terugkeert. Hoewel praktisch alle karakters uit deze serie compleet van de pot gerukt zijn, spant deze man toch wel de kroon. Zijn memorabele "of toch niet" is tot op de dag van vandaag in iedere middelbare school terug te horen. 

rundfunk-onvoldoende

hardst-gelachen-cadeau beste-fragmenten-cadeau beste-muziekdocus-cadeau-roze
leukste-karakters beste-first-dates-cadeau-roze beste-van-3lab-roze
Beste-films-en-series-cadeau grootste virals-cadeau heetste-momenten