De heetste fragmenten van 2018

'A dirty mind is a joy forever', luidt het gezegde. Met die gedachte in ons achterhoofd hebben we voor jou de hitsigste fragmenten op een rij gezet.

1 Pijpen doe je zo - Spuiten & Slikken

We vallen met de deur in huis. Of beter gezegd: met de komkommer in de mond. Sexpert Mandy geeft namelijk een mooie cursus in de edele kunst van de fellatio. Omdat de NPO geen Meiden van Holland Hard is, wordt er keurig geoefend met een groene staaf komkommer.


2 Timo de tantra-gigolo - Je Zal Het Maar Zijn

Seks hebben als beroep. Dat is de werkelijkheid voor Timo. Maar voor Timo is het niet zomaar seks, hij geeft tantra-massages en doet aan tantra-seks. Hierbij gaat het niet om klaarkomen, maar om energie over te dragen aan elkaar.


3 Temptation Island Natasja - Nacht Met Mijn Ex

Het weerzien met je ex kan al spannend zijn. Maar wat als ze in de tussentijd heeft meegedaan aan Temptation Island? Eigenlijk moet je de hele aflevering kijken.


4 Modellen in de Russische stripclub - Trippers

Het modellenleven is bikkelhard, al helemaal in Rusland. Bloedmooie meisjes proberen met hun voorkomen te ontsnappen aan de armoede van hun thuisdorp. Uiteindelijk is het echter slechts weinigen gegund om daadwerkelijk door te breken als model. Voor de 'afvallers' rest er weinig anders dan in stripclub te werken als exotische danser.


5 Lauren gaat skinny dippen - Lauren!

Als afsluiter. Dit was eigenlijk een herhaling, maar Lauren mag niet ontbreken in dit klassement. Lauren bezocht een nudistencamping, jawel u leest het goed, een camping waar men voortdurend naakt is. Dus ook tijdens een plons in het zwembad.


hardst-gelachen-cadeau beste-fragmenten-cadeau beste-muziekdocus-cadeau-roze
leukste-karakters beste-first-dates-cadeau-roze beste-van-3lab-roze
Beste-films-en-series-cadeau grootste virals-cadeau heetste-momenten