Schokkendste verhalen van 2017

Mensen kunnen van armoe, wanhoop of liefdesverdriet elkaar de meest wrede dingen aandoen. Dit zijn de schokkendste verhalen van 2017.

1) Een stalker veranderde Chantal Janzen's leven - Sophie in de Mentale Kreukels
Chantal Janzen is een echte bikkelaar en laat zich niet snel uit het lood slaan. Maar toen ze werd achtervolgd door een stalker veranderde haar leven ingrijpend.


2) Ik hou van haar geld - Trippers
Op het strand in Kenia zijn veel blanke vrouwen op zoek naar een nieuwe vlam. Knappe jonge Kenianen werpen zich voor hun voeten en doen in ruil voor geld lief tegen ze. Deze 22-jarige vertelt wat zijn reden is om met een 64-jarige vrouw te trouwen. 


3) Wraakporno - Lauren! en de liefde
Relatiebreuken kunnen het slechtste in mensen naar boven halen. Sommige getarte exen gaan zelfs zover dat ze naaktfoto's van hun voormalig geliefde met naam, adres en telefoonnummer op het internet zetten. Met alle gevolgen van dien...


4) Ik word he-le-maal tureluurs van schreeuwende kinderen - Het is hier Autistisch
Filemon is super openhartig in zijn zoektocht naar zichzelf. Hij heeft zijn hele leven al het gevoel dat er iets met hem is en hij vermoedt dat hij misschien autistisch is. Zo kunnen zijn kinderen hem tot waanzin drijven met hun gekir.


5) Verkrachting als sociale bezigheid - Trippers
In de sloppenwijk Dandora in Nairobi is geen werk of school, veel jongeren gebruiken veel drugs en alcohol en gaan uit verveling vrouwen verkrachten. Je leest het goed: uit verveling. Wow.

Kerstheader
Hardst gelachen Pakketje Fragment jippigste momenten
Schokkendste momenten top2000docus virals
Meest gestreamd Verborgen parels muziekdocu's