Meest gestreamde programma's van 2017

Streamen is het tv-kijken van de toekomsten. Dit zijn de vijf programma's die het afgelopen jaar het vaakst werden bekeken.

5) Trippers
Reisprogramma's laten je doorgaans de mooiste hoekjes van de aarde zien, maar Trippers gaat niet iets verder. Hier krijg je de plekken te zien waar je reisgids je normaal met een grote boog omheen leidt, en leer je de schaduwranden van andere culturen kennen.


4) Smeris
Is er iets wat die gasten van Draadstaal dan niet kunnen? Naast een band en een sketchprogramma hebben ze ook deze retespannende misdaadserie over - de titel verraadt het een klein beetje - de smeris.


3) Sophie in de Mentale Kreukels
De wereld is drukker en veeleisender dan ooit. Niet verwonderlijk dat steeds meer mensen om wat voor reden dan ook met zichzelf in de knoop zitten. In dit indrukwekkende programma laat Sophie Hilbrand zien hoe het is om in de mentale kreukels te liggen. 


2) Zondag met Lubach
Wat valt er eigenlijk nog te zeggen over Zondag met Lubach? Ze hebben dit jaar de Gouden Televizierring in de wacht gesleept. Scherp, komisch en geëngageerd: Zondag met Lubach is een onmisbare aanvulling op het medialandschap. 


1) Keuringsdienst van Waarde
De Keuringsdienst van Waarde doet aan huishoudjournalistiek. Simpele vragen, verbazingwekkende antwoorden. Fascinerende televisie over de verhalen uit ons boodschappenmandje. Alles wat je écht wil weten. Of juist niet...


Kerstheader
Hardst gelachen Pakketje Fragment jippigste momenten
Schokkendste momenten top2000docus virals
Meest gestreamd Verborgen parels muziekdocu's