Best bekeken fragmenten van 2017

Zoals bij elke wedstrijd kan er maar een de winnaar zijn. Dit waren de vijf allerbest bekeken fragmenten uit het jaar 2017.

1) Al die mannen hebben slappe piemels - Lauren! en de Liefde
Best knap, voor het tweede jaar op rij heeft Lauren Verster het best bekeken fragment op NPO3.nl. Driewerf hulde! Vorig jaar stond ze in haar nakie achter een bar op een naturistencamping. Dit jaar brak ze het internet in tweeën door als eerste date naar een sauna te gaan. Houdt ze dit jaar wel haar kleren aan...?


2) Een all you can eat verdient aan jou - De Rekenkamer
Jezelf helemaal volproppen voor een vast bedrag: je bent vast weleens bij een all you can eat-restaurant geweest. Om die vreethuizen winstgevend te maken zit er een hele special wetenschap achter, met looproutes en slinks geplaatste goedkope doch vullende spijzen. Het blijkt toch een stuk lastiger om zo'n tent failliet te schranzen.


3) Zo maak je pulled pork - Keuringsdienst van Waarde
Pulled pork, pulled chicken, pulled corn, je kunt het zo gek niet bedenken of je kan het pulled krijgen - spreek uit 'poelt' niet 'pullet' zoals je tante Corry dat doet. Waar wat is dat hele gepul nou precies? In de Keuringsdienst van Waarde legt een echte puller de bereidingswijze uit.


4) Fans springen van de Kuip af - PowNews Flits
Rotterdam-Zuid was afgelopen jaar zielsgelukkig met het eerste kampioenschap in zeventien jaar. Van gekkigheid wisten sommige supporters niet wat ze met zichzelf aan moesten. Maar maak je geen zorgen: niemand is van blijdschap van de tweede ring afgesprongen. Het stadion De Kuip bestond afgelopen jaar ook 80 jaar en daarom mochten evenveel supporters van het stadion abseilen.


5) Een bilvergroting - Spuiten en Slikken
Plastische chirurgie was voorheen alleen voor oudere mensen die het tikken van de klok niet kunnen verdragen. Of een gekke Russische vrouwen die dikke lippen en mega boobies wilden. Maar Jaimy is nog hartstikke jong en ziet er piekfijn uit. Toch wil ze haar billen vergroten en hier en daar wat vet weg laten halen. Want als dat is gebeurd is haar lichaam pas echt "af"...


Kerstheader
Hardst gelachen Pakketje Fragment jippigste momenten
Schokkendste momenten top2000docus virals
Meest gestreamd Verborgen parels muziekdocu's