Throwback Thursday: Hij is een Kei - Klaartje & Nicky

“Hij is een kei hij is een kei, volgens mij heb ik een oogje op hem” zongen Klaartje & Nicky met maximale turbo-energie. Hoe gaat het nu met ze?

Het hysterische duo met dito kledingkeuze won in 2004 de finale van het Junior Eurovisie Songfestival. Als opgevoerde Duracelbatterijen stuiterden de twee over het podium. Met een scheidsrechtersfluitje, een keyboard, maffe kapsels en een songtekst over de serieuze problematiek van basisschoolliefde veroverden ze de harten van menig huishouden in Nederland. De stoere chicks zijn inmiddels 23 en 24 jaar oud. Hoe zien ze er nu, 14 jaar later, uit? 


Na de avonturen die het Junior Eurovisie Songfestival hen bracht, hebben de twee hun sterrenstatus al snel opgegeven. Voordat de roem hen in hun greep had, zijn Klaartje (die inmiddels Claire heet) en Nicky hun eigen weg gegaan en hebben daarmee hun carrière als Klaartje & Nicky laten varen.i

Claire (24) is net afgestudeerd als documentairemaakster en scenarioschrijfster, Nicky (23) studeert economie en werkt daarnaast in een callcenter. Naar verluidt hebben de twee vrijwel geen contact meer. In de rubriek 'Back in Time' van het Junior Eurovisie Songfestival sloten de twee elkaar in 2011 (na vijf jaar geen contact) weer in de armen. Hoe dat verliep, zie je hieronder. 

Dit is Claire nu:


En dit is Nicky nu:Hoe is het nu met Tess (Stupid), Polleke en Mik van Ik Mik Loreland? Check alle TBT's HIER!