Throwback Thursday: Hoe gaat het nu met Polleke?

Ken je deze nog nog nog? Cool kid Polleke rockt vandaag in de teruggooi donderdag.

Denk: 2003. Als ninetieskid zwijmel je helemaal weg bij het heftige liefdesdrama tussen Polleke en Mimoen uit Amsterdam-West. 'Helemaal wiebel' is de elfjarige Polleke op de Marokkaanse Mimoen, die in de flat tegenover haar woont. Polleke heeft gescheiden ouders en woont bij haar moeder (Halina Reijn). Haar vader (Daan Schuurmans, maar dan heel jong én met boterhamkapsel) leeft op straat als junkie, maar is ook dichter.


Hoe ziet Polleke er nu uit?

De de vraag waar je al vijftien jaar mee rondloopt is natuurlijk... Wie is Polleke, wat doet ze en vooral: hoe ziet ze er nu uit?! Je hebt vandaag de jackpot te pakken, want wij zochten het voor je uit!Hieronder zie je hoe de 26-jarige Liv er nu uitziet.

Polleke, a.k.a. Liv Stig, was 11 toen de film werd opgenomen. Hoewel acteren in eerste instantie haar ambitie was, is ze na twee afwijzingen van de toneelschool communicatiewetenschappen aan de UvA gaan studeren. Daarnaast is ze ook afgestudeerd meubelmaakster én maakt ze haar eigen lampen, die ze verkoopt via haar website. 


Hoe ziet Mimoen eruit?

Hoor ik je al denken in die hersenpan van je. Nou, als je nog een beetje in de kinderserie-scene zit, zou je Mimoen a.k.a. Mamoun Elyounoussi wel kunnen herkennen. Uit SpangaS bijvoorbeeld. Daar speelt hij Benaissa. Ook speelde hij in de Pizza Maffia.

MAMOUN 140826 2-683x1024

Wil je de film nog een keer helemaal zien? Dat kan hieronder!


Meer TBT's? Check ze allemaal HIER!