De zakenman en Barbie's sidekick | Mijn Ex

44:11
Gezien
255
Bij aflevering Een Nacht met mijn Ex (NL)

Welke ex zou jij nog weleens willen spreken? Wat zou je dan zeggen? Vragen? Doen? In Een Nacht Met Mijn Ex krijgen exen deze kans.

Deze week stond in het teken van Mara en haar bad boy Marco, zakenman Jimmy en Barbie's sidekick Chiel en het longboard koppel Dayenna en Emiel. 

“Ik was zeker verliefd op haar, wajoow.”
Dayenna en Emiel waren superverliefd en herkende veel in elkaar. Maar frustraties uit het verleden braken ze op. “Het was echt een emotionele achtbaan.” Vinden ze nu wel die rust? 


“Hoeveel vrouwen heb je geneukt?"
Mara en Marco hebben elkaar via Insta leren kennen. En het was meteen raak. Zelf zat ie nog middenin een scheiding. Inmiddels woont hij uit praktische overwegingen weer bij zijn ex. Maar in gedachten is hij bij Mara. Maar die is niet van plan meteen in zijn armen te springen…De zakenman & Barbie’s sidekick 
Twee jaar geleden kwam er een einde aan hun ‘bedrelatie' van acht maanden. Chiel had het gevoel dat hij zich continu moest bewijzen. Maar Jimmy lijkt veranderd. Passen hun karakters nu meer bij elkaar? Hmmm… Mara's zwangerschap... en miskraam
Marco en Mara hebben net een week als Mara zwanger wordt. Na een paar weken krijgt ze een miskraam. Marco was er niet voor Mara. En dat doet pijn. Veel pijn. “Je zei dat ik je leven verziekte met de zwangerschap" 

Benieuwd hoe deze 24-uurs dates aflopen? De hele aflevering vind je bovenaan deze pagina! Benieuwd naar de vorige aflevering? Klik:

Vorige week: Temptation Island en Lola de fret
Lees ook: "Jij hackte mijn telefoon"


Een Nacht Met Mijn Ex, dinsdag 20:25 bij BNNVARA op NPO 3!