'Jij hackte mijn telefoon' | Mijn Ex

45:34
Gezien
3340
Bij aflevering Een Nacht met mijn Ex (NL)

Eén Nacht Met Mijn Ex. Je kent het wel. Die ene ex waarbij het nog niet ‘af’ voelt. Wat als je diegene nog één keer alles mag vragen?

In Een Nacht Met Mijn Ex krijgen exen de kans om eindelijk eens álles te bespreken wat ze op hun hart ligt. Alle brandende vragen worden afgevuurd. Maar zijn ze eigenlijk wel klaar voor de waarheid? Elke aflevering gaan drie ex-stellen de uitdaging aan. Rennen ze gillend (met antwoorden) weg? Of geven ze hun relatie een nieuwe kans? 

“Jij hackte mijn telefoon"

De relatie van Julian en Shay is pas een maand uit. De breuk kwam nadat Julian vreemd was gegaan. Waarop Shay zijn telefoon hackte. 

“Als ik iemand tegen kom ga jij ze bedreigen”

Tessa en Marvin willen voor hun kids proberen hun relatie te herstellen. Maar tot nu toe waren de pogingen zonder succes. Gaan deze 24-uur de doorbraak zijn? 

“Als een man vreemdgaat is dat anders”

Julian is het niet helemaal eens met de stennis die ontstaan is na zijn vreemdgaan. Oké,je moet je aan regels houden. Maar het is nu eenmaal anders als een man vreemdgaat dan een vrouw…

Luciano haalde geld van Marissa’s rekening

De grote roze olifant tussen Marissa en Luciano gaat over geld. Luciano had in hun tijd samen geld van haar rekening gehaald. Om te lenen, maar wel stiekem. Wat wil hij daar nog over zeggen? 

“Dit was leuk geprobeerd."

Hoe soepel het bij de andere stellen verloopt, zo stroef gaat het tussen Tessa en Marvin. We zijn benieuwd wie dit gesprek dit seizoen kunnen toppen…

De kop is eraf. Wees open tegen elkaar. En tot volgende week! 


Een Nacht Met Mijn Ex, dinsdag 20:25 bij BNNVARA op NPO 3!