Temptation Island en Lola de fret | Mijn Ex

45:22
Gezien
5
Bij aflevering Een Nacht met mijn Ex (NL)

Wat als je nog één nacht door mocht brengen met je ex? Wat zou je doen? Wat zou je vragen? O.a. oud Temptation Islander Natasja ging 't aan!

Iedereen kent het wel. Die ene ex die toch in je gedachte blijft hangen. Waarbij het nog niet helemaal ‘af’ voelt. Of waarbij je pas rust voelt als iets uitgesproken wordt. In Een Nacht Met Mijn Ex krijgen exen de kans om eindelijk eens álles te bespreken wat ze op hun hart ligt. Alle brandende vragen worden afgevuurd. Maar zijn ze eigenlijk wel klaar voor de waarheid?

Elke aflevering gaan drie ex-stellen de uitdaging aan. Deze aflevering zijn dat jeugdliefdes Michael en Saar, de toen dolverliefde Sascha en Mitchell en oud-Temptation Islander Natasja en Jeffrey.Sascha, Mitchell en… Lola! 
Ho wacht, wilde dieren in het Mijn Ex Hotel! Sascha heeft het ‘kind’ meegenomen dat zij toentertijd amen met Mitchell gekocht en opgevoed heeft... 


Temptation Island Natasja
Dat Temptation Island niet het de beste zet voor je relatie is is niet onbekend. Natasja heeft er ook aan meegedaan. Misschien kan zij de huidige stellen tippen dat we de deur voor ze openhouden?

Technisch gezien niet vreemdgegaan
Sascha en Mitchell hadden vier jaar een relatie, maar dat ging 2,5 jaar geleden uit. Beiden waren tot over hun oren verliefd en geven hun seksleven een dikke 9. Waarom de fuck is deze jongen dan vreemdgegaan? Zelf ziet ie dat nét even anders...

"Jij denk niet aan andermans gevoelens"
Jeffrey en Natasja zijn ruim drie jaar geleden uit elkaar gegaan. Natasja vertrok naar Ibiza en was er na twee maanden overheen. Maar bij Jeffrey heeft de breuk veel meer schade aangericht.

“Waarom heb je je opgegeven?"
Michael en Saar zijn een jaar samen geweest. Ze zijn nu zes jaar verder. Maar zoals Saar zegt ‘Hij is the one that got away.’ Michael lijkt ook nog gek op haar. Maar hij draait er continu omheen. Waarom heeft ie hun opgegeven?

Wie krijgt de antwoorden waar ie op hoopte? Wie voelt opeens weer oude liefde opbloeien? En wie weet niet hoe snel ie moet vluchten om een feestje te pakken?

Kijken is weten ;) En tot volgende week!

Hoogtepunten vorige week: "Jij hackte mijn telefoon"


Een Nacht Met Mijn Ex, dinsdag 20:25 bij BNNVARA op NPO 3!