Top 3 afleveringen van week 28

Het was me het weekje wel en dit zijn de programma's die zo vaak werden gestreamd dat de NPO-server ervan begon te roken.

1) Three Wives one Husband 
Er zijn 1001 boeken geschreven over de ontelbare uitdagingen van een relatie tussen twee mensen. Abel Morrison kan dat allemaal de tandjes schelen, hij is getrouwd met niet een, maar twee vrouwen. En alsof dat allemaal niet genoeg is komt daar als het aan hem ligt z.s.m. nog eentje bij. Abel doet ook maar gewoon wat de Heere van hem vraagt... zegt hij. Wat vinden die vrouwen er eigenlijk van?


2) Ranking the Stars
"Wat zie je er leuk uit, Patty. Ben je bij een tuincentrum geweest?" De allereerste zin uit het Ranking de Stars van deze week is gelijk raak. De souvenirs uit de endeldarm van de Polderglamour vliegen je weer om de oren. Dat is #genieten.

3. Bureau Sport
Hoe erg is het dat, zodra een vrouw in beweging komt, mannen haar beoordelen op lekkerheid? Dat is een vraag die natuurlijk het best beantwoord kan worden door de bakens van beschaving van Voetbal Inside. Nuance is een plaats in Frankrijk, zullen we dan maar zeggen.