09-07
serie

Geile Gerda over stukjes vlees in Ranking

Nederland is een seksgoeroe rijker. Legde Gerda vorige week nog uit hoe je ‘punani’ schrijft. Deze aflevering gaat ze los over zwak vlees.

De BN’ers hangen aan haar cryptische lippen. Zwijgen is zilver, ranken is goud. Helemaal als Gerda spreekt. Kan iemand even de stichting bellen? Want geile Gerda is los! Voor haar monoloogminuutjes van start gaan, vat Paul even kort samen waar de aflevering overgaat. 

Paul gif

Goed. Gerda somt met dubbele Havertong haar hele rankinglijst op. Niemand snapt een woord van wat ze zegt. Mag hier voortaan live ondertiteling bij? 

gerrie gif

Welkom bij de cursus ‘begrijpend luisteren voor gevorderden’. Gerda aanhoren voelt een beetje zoals de maandagochtend. Was je er maar niet aan begonnen. Leuker kunnen we het niet maken. Wel cryptischer. Toch Ger?

ryanne gif

Patty maakt zich grote zorgen. Maar niet om waar ze op de rankinglijst staat dit keer. De aftakeling is begonnen. 

ryanne 2 gif

Ryanne weet even niet meer wat voor en achter is. En nee, ze heeft niet te diep in haar bierflesje gekeken. Wat gebeurt hier? Marc kan wel voor wat duidelijkheid zorgen. Maar het is niet de opheldering die Ryanne bedoelt.

ryanne homo gif

Nee hoor. Ryanne en Marc zijn dikke matties. O nee, niet dik. Sorry Marc. De rankingbeurt gaat na Gerda naar Thomas. Maar wat hij zegt is allang niet meer interessant. Iedereen moet nog bijkomen van orkaan Gerda. De hersencelletjes stromen over door haar tsunami aan poëzie. Daar heeft Ryanne een oplossing voor. 

ryanne 3 gif

Goed idee Ryanne. Laten we volgende week gelijk beginnen met een schone lei. 


Ranking the Stars is elke zondagavond om 22.00 te zien op NPO 3.