Paranormaal begaafd stel | JZHMZ

46:04
Gezien
266
Bij aflevering Bijzondere liefdesrelaties

Shane en Samantha hebben een zesde zintuig

Shane en Samantha zijn beiden hoogsensitief. Samantha ziet daarnaast ook geesten en heeft de grootste krachten. Shane voelt op haar beurt de energieën van overleden mensen.

Namen: Shane
Leeftijd: 31 
Wonen in: Purmerend
Beroep: Vrijwilliger

Namen: Samantha
Leeftijd: 29
Wonen in: Purmerend
Beroep: Postbode

Tweelingzielen

Shane en Samantha weten dat ze voor elkaar gemaakt zijn. Ze zijn tweelingzielen. En dat moet je niet verwarren met ‘soulmates’. Tweelingzielen komen namelijk elk leven weer bij elkaar. Shane en Samantha waren buren van elkaar en werden beste vriendinnen. Shane was toen nog een meisje. Uiteindelijk werden ze verliefd op elkaar.

Ghostbusters

De twee hebben nu hun eigen bedrijf in Ghost Hunting. Ze willen bewijzen dat geesten bestaan, om te laten zien dat anderen zoals zij niet gek zijn. Ze helpen gratis, want ze vinden dat je de gaven van boven niet mag misbruiken voor geld. Ze hebben ondertussen een koffer vol apparatuur en die gaat mee naar het volgende project: een oude bunker...     


     

Spookhuis

In de bunker maken ze contact met geesten. Samantha en Shane stellen zich eerst netjes voor en vragen of ze met hen willen communiceren. Dit doen ze in het Engels. De hunt is pas geslaagd als er contact is geweest. Ze hebben tijdens dit werk véél meegemaakt, maar het lukt vaak net niet om het ook vast te leggen. Naast de hunts zijn ze ook in te huren voor uitdrijvingen, huisreinigingen en readings. 


Lees ook: Douwe, Roy en Niels hebben een relatie, met elkaar.

Lees ook: Jorine en Bart zijn een bodybuilderkoppel


Meer Je Zal Het Maar Zijn!