Gay trio | JZHMZ

46:04
Gezien
266
Bij aflevering Bijzondere liefdesrelaties

Helemaal happy in een relatie. Met z'n drieën.

Verliefd worden op een ander betekent vaak het einde van een relatie. Maar niet bij Douwe en Roy. Niels was meer dan welkom.

Schermafbeelding 2018-10-31 om 15.41.22

Verliefd

Douwe en Roy zijn zes jaar samen als ze Niels tegenkomen. Ze zijn hartstikke happy, maar missen iets in de relatie. Dat missende stukje blijkt Niels te zijn. Nu zijn ze al drie jaar gelukkig met zijn drieën. Ze hebben net een huis gekocht en zijn druk bezig hier een paleisje van te maken. Het is een klushuis, maar gelukkig is Roy een ervaren klusser.

Verkering

Een nieuwe relatie is altijd spannend, maar voor Niels al helemaal. Hij had namelijk al een tijd een relatie toen hij Douwe en Roy ontmoette. Daarbij was het niet makkelijk om in zoiets onbekends als een relatie voor drie te stappen. Vragen als: is dit serieus? Zit er toekomst in? Wat zal de omgeving wel niet denken? Alles ging door zijn hoofd. Een spannend besluit maar uiteindelijk koos hij toch voor Douwe en Roy.


Met z'n drieën trouwen

Met z'n drieën leven werkt voor de heren prima. Maar praktisch is het soms niet. De hele maatschappij is ingesteld op twee personen. Je relatiestatus op Facebook, stoelen in de bus, het bed en trouwen.


Lees ook: Shane en Samantha hebben een Ghost Hunting bedrijf!

Lees ook: Jorine en Bart zijn een bodybuilderkoppel


Meer Je Zal Het Maar Zijn!