Nicky doet aan ponyplay | JZHMZ

Bij aflevering In de ban van seks en macht

Een BDSM-rollenspel.

BDSM is redelijk bekend. Het heeft alles te maken met onderdanigheid of juist dominantie. Denk aan zwepen en kettingen, maar óók een blinddoek en een setje handboeien vallen hieronder. Maar heb je ooit gehoord van ponyplay? Dat is dus een rollenspel waarbij de dominante de menner is en de onderdanige de pony. Mét staart.

Naam: Nicky
Leeftijd: 36
Woont in: Oostende
Beroep: Zorgt momenteel voor haar vader, maar ze wil graag in de zorg werken.

"Ik hou van het leer en de materialen."

De liefde voor paarden gaat bij Nicky iets verder dan bij de meesten van ons. Nicky is namelijk gek op BDSM in de vorm van ponyplay. Dat betekent dat zij zich kleedt als een pony. Ze draagt een catsuit, een masker, een hoofdstel, teugels, een bit én een staart. Op haar verlanglijstje staat nog een leren harnas. Toen Nicky klein was hield ze er al van om zichzelf te verkleden. Om zichzelf te transformeren tot iemand anders.

Ponyplay evenementen

Er worden ook ponyplay evenementen georganiseerd. Hier kunnen de ponyplayers met elkaar spelen. Dat begint met het optuigen, daarna loslopen in de carrousel, rondrijden met paardenkarretjes en aan het eind hebben ze een wedstrijd. Sommige players gaan hierbij zo ver dat ze zelfs hun ontlasting laten lopen.

Acceptatie voor ponyplay

Door haar verhaal te doen hoopt Nicky dat ponyplay en ook BDSM wat meer geaccepteerd gaan worden in Nederland. Het is niet eng en het gaat niet om het mishandelen van mensen. Sterker nog, er is juist veel respect voor elkaar én er is altijd een stopwoord.

Pony én dominant?

Ten slotte nog een opvallend feitje: in haar rol als pony is Nicky dus de onderdanige. Maar thuis heeft zij juist de broek aan. En daar gaat ze ook best ver in. Zo geeft ze haar vriend bevelen én moet hij overal toestemming voor vragen.

Lees ook: Katherine. Zij is BDSM-sensualist.

Lees ook: Werken in de porno-industrie. Hoe is dat nou? Olga weet hier alles van!


Meer Je Zal Het Maar Zijn!