Katherine is sensualist | JZHMZ

Bij aflevering In de ban van seks en macht

En extreem dominant.

Katherine is sensualist. Zij is zeer dominant en pijnigt mannen voor het plezier. Dát geeft haar een gevoel van macht.

Merknaam: Dr. Fedes
Leeftijd: 48
Woont in: België
Beroep: Heeft geen beroep maar een levenswijze.

Fetisjcafé

Katherine weet nog precies op welke datum zij haar passie vond. Op 30 mei 2010 neemt een vriend haar mee naar een café met een SM-kelder. Er worden mensen geslagen en in eerste instantie schrikt ze. Na wat uitleg mag ze het zelf proberen. Ze slaat een onderdanige man met een zweep en voelde het meteen, dit was de start van haar tweede leven. "Sindsdien bén ik BDSM."

SM-Facebookpagina

Katherine heeft haar partner leren kennen via een Facebookpagina over SM. Eerst was hij haar onderdanige. Nu is hij veel dominanter dan toen zij elkaar leerde kennen. Naast haar partner heeft Katherine meer mannen waar zij een dom/sub-relatie mee heeft. SM is niet haar werk, maar een levensstijl.

Naalden en messen

Waar je bij SM in eerste instantie denkt aan zweepjes en bondage gaat Katherine veel verder. Zij werkt met naalden en messen en prikt en snijdt in haar slaven. Zo naait ze ook monden dicht. "Vroeger viel ik flauw bij een druppel bloed, maar nu haal ik mijn grootste voldoening uit naalden, haken en bloed. Ik snij ook weleens mannen hun ballen open."

Lees ook: Nicky houdt van ponyplay. Dit is een BDSM-rollenspel waarbij zij de onderdanige pony is. 

Lees ook: Werken in de porno-industrie. Hoe is dat nou? Olga weet hier alles van!


Meer Je Zal Het Maar Zijn!