"Gay as fuck" | First Dates afl. 6

Bij aflevering Aflevering 6

Als First Dates een taart was, waren Demy en Mishel de bodem en de vulling. En gelovige boomverzorger, maar bovenál Katwijker Arie de kers.

Voorgerecht: Katwijker Arie

We starten met de kers. Deze week in de vorm van de gelovige boonverzorger en vooral ook ontzettende Katwijker Arie. Het is genieten om te zien hoe trots hij op zijn dorp is. De mensen zijn er “allemaal een beetje raar”. En vis buiten Katwijk? Daar doet Arie niet aan. “Dan komt het uit een bakje, bakje of blikje, ‘dat mot ik niet’ zeggen we in Katwijk dan.”

Hoofdmenu: Demy & Mishel

Deze twee. Mishel en Demy, Demy en Mishel. Een match made in heaven. Al zouden ze ook mega als broers door kunnen gaan. Of ‘sisters’ zoals ze zelf zeggen. Hun ontmoeting is al genieten, en eerlijk, eigenlijk hun hele date. Vanaf de eerste blikken tot de laatste proost. Mooi feitje: Demy is de eerste die zelfs onze koelbloedige maitre Sergio van slag brengt.  

Voorgerecht: ‘gedverdemme’ oesters

Je haat ze, of je houdt ervan. Demy is fan, dus ook Mishel moet eraan geloven: oesters! “Gewoon even door je mond en dan gewoon door het gat heen.” “Oké, kut.” En daar gaat die glibberige substantie... Mishel komt vervolgens met een een prachtvieze-vergelijking.

Bijgerecht: slechte clihévragen

Demy wéét dat het een kutvraag is. Maar toch is hij benieuwd. Hoe was het voor Mishel om uit de kast te komen? Mishel vertelt over zijn prinsessenjurken, hoe iedereen er best prima mee omging. En over zijn vader. En typische ‘mannetjes man’ die het een stuk lastiger vond. Ook daar blijken Demy en Mishel een raakvlak te hebben…

Toetje: fel licht & gematteerde make up

En toen zat ook hun date er weer op. Maar niet voor ze in het cruciale ‘en nu?’ hokje zijn geweest. Die trouwens behoorlijk fel verlicht is. Mishel: “Het is maar goed dat we gematteerd zijn.” Deze jongens. Wat een types, wat een date, wat een genot. Proost, op deze fantastische avond!

Ook daten? 7 x Zo vind jij de ware
Totally in love? 3 x Feiten over verliefdheid


First Dates, dinsdag 20.25 bij BNNVARA op NPO 3!