40:37
Gezien
12
13-12

De onthulling

Jan verliest de weddenschap

Wat een opluchting. Alles zit erop en eraan. Het is een klein compleet mensje. En om precies te zijn: een meisje! 

Gekke papa
Toch geen Jan junior. Maar maakt het ouders nou echt uit of het een jongetje of meisje wordt? Als het maar gezond is toch? Nou, deze vaders hebben stiekem toch wel een beetje een voorkeur. Alleen al het idee van geile pubers aan je voordeur, die komen voor je dochter. Daar is een Badr stare down niks bij.

Boefje Jan
Dan is die kleine er eindelijk en dan? Wie gaat er bijvoorbeeld minder werken? Jan wil niet stopen met carrière maken als de kleine er is, maar hoe deed zijn eigen vader dit eigenlijk? Deze ziet de kleine als zijn tweede kans. Vooral omdat hij er voeger niet veel was voor mini Jan. Hij heeft veel spijt. Maar Jan heeft het zijn vader ook niet altijd makkelijk gemaakt... Hopelijk lijkt de kleine op haar moeder.

Super papa
Je carrière combineren met het vaderschap blijft lastig. Maar Arie Boomsma blijkt een expert op dit gebied. En heeft ook wel wat tips voor Jan. Het is vooral belangrijk om "lekker te blijven vrijen". Wat een love doctor is die man toch. En maak je je zorgen over seks tijdens de zwangerschap? Niet doen, dat is nog steeds fantastisch. 

Afrikaans Babydansen
Het is belangrijk om er te zijn voor je kind en samen dingen te doen. Dus ga lekker Afrikaans Babydansen! Jan blijkt soepel in de heupen als hij met ingesnoerd kindje op zijn rug in shape probeert te blijven. Je zorgen maken om je conditie is één. Maar je moet het ook niet gelijk overdrijven met je Macarenamoves. Zo'n heerlijk warm wit stroompje dat over je gehele rug loopt, daar wordt niemand blij van. 

Een bijzondere meid
Soms hebben sommige kindjes net wat meer aandacht nodig. Zo ook Elin. Tijdens haar geboorte had zij zuurstof te kort en de artsen hebben moeten vechten voor haar leven. En niet zonder resultaat! Damn. Ze is een harde. 

Je carrière en ouder worden hoeft elkaar dus niet in de weg te zitten, maar dit moet je wel goed bespreken met je partner. Dus voor jullie elkaar afmaken en je kind door een ander moet worden opgevoed, bedenk dan dat er genoeg ouders zijn die dit wel lukt. Zolang je maar blijft "vrijen". Dus voor nu handjes onder de dekens en tot volgende week!


Kijk de afleveringen van Jan wordt Vader hier terug!