Backstage bij Ik weet wie je bent

Bij serie Ik weet wie je bent

'Ik weet wie je bent' is een psychologische thriller-serie die draait om de verdwijning van de jonge Anna uit een leugenachtige familie.

Een verlaten weg midden in het bos. Aan zijn gescheurde kleding en bebloede gezicht vol schrammen is te zien dat hij een ongeluk heeft gehad. Maar de succesvolle strafrechtadvocaat Daniel Elias (Daan Schuurmans) kan zich niets meer herinneren. Hij weet niet wie hij is of hoe hij daar terecht is gekomen.

In het wrak van Daniels auto vindt de politie bloedsporen van zijn nichtje, de rechtenstudente Anna van Leer (Gaite Jansen), die op die dezelfde nacht is verdwenen. Alles wijst naar Daniel als de belangrijkste verdachte in Anna’s verdwijning. Daniel moet een manier vinden om zijn onschuld te bewijzen, ook al weet hij zelf niet of hij nu schuldig is of niet.

In maart zijn de opnames gestart van de nieuwe spannende Nederlandse dramaserie 'Ik weet wie je bent', die vanaf 26 augustus te zien is op de zondagavond op NPO 3. In deze 16-delige serie, onder regie van Hanro Smitsman (Vlucht HS13) en Thomas Korthals Altes (Petticoat), spelen naast Daan Schuurmans, Ariane Schluter, Alex Hendrickx en Gaite Jansen ook Sophie van Winden, Jaap Spijkers, Ali Ben Horsting en Melody Klaver. 'Ik weet wie je bent' is een remake van de succesvolle Spaanse serie Sé Quién Eres (I know who you are), het scenario is bewerkt door Maarten Lebens (Lijn 32, Voetbalmaffia).


'Ik weet wie bent' is vanaf 26 augustus te zien bij de KRO-NCRV op NPO 3.