#AFKNAPPERS | FIRST DATES

Bij serie First Dates

Van een date die ontzettend stinkt tot een date die alleen maar aan het klagen is. Niet alleen in het First Dates restaurant zie je dates die soms behoorlijk op elkaar afknappen. Daarom vonden wij het de hoogste tijd om te vragen wat jullie grootste afknapper op een date óóit was. En daar zijn deze tenenkrommertjes uitgekomen!

1. “Hij was op zijn pikkie getrapt.”

Jillisa Kuijper

Jillisa Kuijper zal voortaan wel twee keer nadenken voordat ze een date een blauwtje laat lopen: “Nou… ik was op date met de eigenaar van een kledingmerk. Hij vroeg of ik een pet van zijn nieuwe collectie wilde (ik zou deze krijgen). Wat ik heel attent vond, dus ik zei: “wat lief, dankjewel.” Later op de date probeerde hij mij te kussen, waarbij hij een blauwtje liep. Nadat hij mij keurig thuis af had gezet en niet binnen mocht komen, kreeg ik een tikkie van dertig euro voor de pet. Ik kreeg een leuke korting van tien euro en ik hoefde het ijsje niet te betalen. Uit interesse heb ik op de date gevraagd hoe duur het was om zo’n pet te maken. En van korting was er geen sprake. Toch heb ik uit fatsoen meteen de tikkie betaald. Vervolgens wilde ik mij herroepen op het kracht van de consument en de pet retourneren. Dat kon natuurlijk niet, want meneer was op zijn pikkie getrapt. Na veel moeite zei hij: “als je de pet retour stuurt (zijn kantoor zit bij mij om de hoek en retour sturen zou vijf euro kosten), dan krijg je vijftien euro terug en dat maak ik over wanneer ik de pet heb ontvangen”. Koekkoek. Wat een belediging om te denken dat ik zo dom ben als hij. Al met al, een hele nare ervaring met een hele nare jongen. En een enorme afknapper!”

2.“99% van het aanbod is niks.”

Rick Bours & Carola Gabrielle

Rick en Carola kregen een discussie over wat nou wel een afknapper is of niet, maar over een ding zijn ze het wel eens: 99% van het aanbod is hélemaal niks. Rick: “Echte afknappers zijn vrouwen die op foute mannen vallen en vrouwen die alleen maar harde eisen stellen, terwijl ze zelf weinig te bieden hebben. Dus dat komt neer op 99% van het aanbod.”

Ja… daar was Carola het niet helemaal mee eens: “De meeste mannen hebben niks te bieden. Ze zijn te laag opgeleid, ze hebben een kutbaan, schulden of een gekke ex-vriendin. Dat is 99% van het aanbod. “

3.“Kutwijf dit wordt niks zo.”

Miranda Van Wijk

Miranda’s date begreep de boodschap niet helemaal toen ze hem afwees: “Ik heb weleens van die dates gehad, waarbij je aangeeft dat het niks gaat worden, maar dat ze dan wel elke dag stug blijven appen met: “goedemorgen schat, lekker geslapen?” Ze doen dit net zolang totdat je boos wordt en dan zeggen ze: “kutwijf dit wordt niks zo.” Nee inderdaad… dat heb ik je twee weken geleden al gezegd.”

4.Vagina experts

Stefanie Annick

Als Stefanie tijdens haar date over haar studie vertelt, krijgt ze vaak hele opmerkelijke opmerkingen naar haar hoofd geslingerd. Stefanie: “Als ik op een date vertel dat ik verloskunde studeer en daarbij uitleg wat deze studie inhoudt, krijg ik standaard de opmerking: oh, dan ben je vast een expert op het gebied van vagina’s, of ben je dan niet lesbisch aangezien je zoveel vrouwen naakt ziet…”

5."Hij liet een keiharde scheet."

Monica Botman

Voor Monica gaan poesjes en harde scheten niet samen: “Ik had een date die bij mij op de bank zat en een keiharde scheet liet. Vervolgens vroeg hij in één adem door of hij even aan mijn poesje mocht voelen. WAT DENK JE ZELF?”

6.Gretige dates

Beau de Leeuw

Beau haar date liep iéts te hard van stapel: “We hadden nog geen vijftien minuten met elkaar op de date gesproken, of zijn handen waren al op plekken waar ze niet hoorden.”

Meer van dit soort fijne lijstjes? Hierzo!

MEEST #LIEF | First Dates

Meest #awkward-dates | First Dates

De 12 beste openingszinnen | First Dates

Top 5 meest awkward dates 


Kijk First Dates NL, elke werkdag om 19:25 op NPO 3!