MEEST #LIEF! | FIRST DATES

Bij serie First Dates

Eerste dates bestaan niet alleen uit ongemakkelijke stiltes en pijnlijke afwijzingen. Eén voltreffer van Cupido kan genoeg zijn om de vlam in de pan te laten slaan. En daarom hebben wij speciaal voor jou de vijf meest lieve dates op een rijtje gezet!

1 ~ Boom Boom Bailando

Roberto is 74, charmeur in hart en nieren en heeft óók nog eens soepele heupjes! Van bonbons tot de tango… Roberto doet er alles aan om de date zo romantisch mogelijk te maken. En zeg nou zelf: wie wil er nou niet een dansje met Roberto wagen?!

2 ~ ‘’Haar gezicht is een klein universum.’’

Michiel gaat op date met Nanda. Wanneer hij tijdens de date haar gezicht eens goed bekijkt, smelt hij helemáál… En Michiel, daar smelten wij dan weer van! 

3 ~ ‘’In the pocket’’

Marit en Ronny hebben een wel erg gezellige date met elkaar. Daarom vindt Ronny het de hoogste tijd om de stoute schoenen aan te trekken en een wel héél brutale vraag te stellen... 

4 ~ Schatje mag ik je foto?

Wanneer Floor stiekem een foto van haar date probeert te maken, heeft Thyson haar al gelijk in de smiezen. Zijn reactie daarop? Die is wel héél lief! 

5 ~ "Dan ben je vijftig jaar en kun je helemaal opnieuw beginnen."

Na tien jaar betreedt Teun (60) weer stapje voor stapje het liefdespad. Hij gaat op date met Hanneke (60), die net als Teun vúrig hoopt op liefde in d’r leven. Zullen ze in elkaar weer het geluk vinden?

Staat lief en romantisch niet in jouw gebruiksaanwijzing? En geniet jij meer van ongemakkelijke dates? Vergeet dan vooral niet ons meest #awkward-dates artikel te lezen! 


First Dates NL, elke werkdag om 19:25 op NPO 3!