Zwarte zaterdag: achterbankbingo

Zwarte zaterdag! Gelukkig zorgt NPO 3 er wel voor dat jij je geen seconde hoeft te vervelen met deze achterbankbingo van wereldformaat!

We mogen weer met z'n tienduizendmiljoenmiljard over de befaamde Route du Soleil kachelen de komende weken. De zwarte zaterdagen zijn in volle glorie, en een ieder weet dat vertoeven op de achterbank gelijk staat aan 'overleven'. De pakjes lauwe Wicky vloeien rijkelijk, de Kinderen voor Kinderen Zomerhits worden voor de zoveelste keer door de speakers gepompt en je gaat bad op een smerige hurk-wc langs de Franse snelweg. Genieten! Totdat... de verveling toeslaat. Dan ben je nog lang niet bij je anniversaire.

Daarom presenteren wij hierbij de achterbankbingo die je zoet gaat houden tot aan de camping in Zuid-Frankrijk. Knip 'm uit en neem 'm mee voor 100% vertiergarantie!

Hoe werkt het?
Bingo is een eeuwenoud kansspel dat al sinds 1530 in Italië wordt gespeeld. In het spel hieronder is het de bedoeling dat je het vakje doorkruist zodra je een van de situaties spot. Heb jij de bingokaart als eerste vol?

achterbankbingo