Zomerkickstart

De zomer is officieel begonnen. Kom in de stemming met NPO 3!

21 juni, het startschot van de zomer! Zit je tegen je wil in tóch in een muf kantoor of klaslokaal voor je uit te staren? Droom dan even weg bij deze zorgvuldig geselecteerde fragmenten om de zomer een minikickstart te geven.

1) Het kwik passeert al dagen de 20 graden en kolonies mussen vallen ondertussen van de daken. Zorgvuldig gekweekte summerbody's maken hun debuut en de Hawaiian Tropic vloeit rijkelijk. Het is even doorbijten, maar met een beetje inspanning veranderen die TL-buizen van benen binnen korte tijd in tropisch gebruinde latten. Is jouw body al klaar voor de zomer? Volg het Klikbeet-stappenplan om in shape te raken!

2) Kom in de stemming met de allerbeste zomerhits. Kun jij nog meeblèren met deze ongekende zomerklapper van Streetlab over de paradijselijke dream destination Benidorm?

3) Ga er even tussenuit en waan je de komende vier minuten in het paradijs op aard: Nieuw-Caledonië. Geraldine bezoekt voor 3 op Reis deze eilandengroep ten Noorden van Nieuw-Zeeland. Droom weg bij het eiland met de bijnaam 'l'ile la plus proche du paradis', het eiland dat het meest op het paradijs lijkt, oftewel: Ile des Pins! 

 

P.S.: wel blijven smeren hè!