23:32
Gezien
9
03-07

Zomaar een gast: wie, wat, waar, waarom en wanneer?

Volstrekt onbekende Nederlanders zijn deze zomer te gast in de talkshow 'Zomaar een Gast' op NPO 3. Komt dat zien!

Altijd al te gast willen zijn bij een live talkshow, maar ben je een nobody in de wereld van de polderglamour? Niet getreurd! Vanaf nu spelen 100 procent onbekende Nederlanders de hoofdrol in de talkshow 'Zomaar een Gast'. Dit is de kans voor ieder willekeurig persoon in Nederland!

Wie is Zomaar een Gast?
Patrick Nederkoorn en Oscar Kocken zijn niet zomaar gasten, maar interviewen gasten, zomaar. Patrick Nederkoorn is cabaretier en theatermaker, Oscar Kocken is presentator, interviewer en theatermaker.

Wat is Zomaar een Gast?
Een talkshow met gegarandeerd 100 procent onbekende nederlanders. Kocken en Nederkoorn werken zo aan de emancipatie van de onbekende Nederlander. Het concept: een willekeurig persoon die niet bekend is van televisie wordt door de een geïnterviewd, terwijl de ander er tegelijkertijd passend beeld en geluid bij zoekt. Live talkshow-improvisatie van de bovenste plank.

Waar is Zomaar een Gast?
Naast dat Zomaar een Gast de ganse zomer oppopt op festivals als De Parade, is deze enerverende talkshow met wildvreemden vanaf 3 juli te zien op je beeldbuis bij NPO 3. Kun je lekker binnen blijven.

Waarom Zomaar een Gast?
Omdat we onderhand toch wel een beetje klaar zijn met Linda, Gordon en Matthijs. Jolanda van drie hoog achter heeft misschien wel een veel spannender verhaal dan Marco Borsato, die bij Humberto over zijn nieuwe CD komt vertellen. Zelfs de presentatoren weten niet wie er plaats zal nemen voor een interview, maar één ding is zeker: na afloop zal geen gast meer zomaar iemand zijn.

Wanneer is Zomaar een Gast?
Van 3 juli t/m 3 augustus, elke werkdag om 22.00 op NPO 3. Komt dat zomaar zien!