Zes keer wegzwijmelen met popcorn

Het is liefdesweek op NPO 3. De hartjes en kusjes zijn niet van de lucht. Als afsluiter van de avond zie je dagelijks een liefdesfilm.

Linda de Mol, Chris Zeegers en Jan Kooijman. Het zijn sterren die je deze week voorbij ziet komen in de week van de liefde. Elke avond sluit om 22.00 af met een film die als thema liefde heeft. De films in zes quotes: 

Maandag "Ik weet wie jij bent, jij bent de liefde van mijn leven"
De Marokkaanse Valentino speelt een Italiaanse autoverkoper en die rol speelt Najib Amhali dan weer. De voorgaande zin is een stuk ingewikkelder dan de makkelijk weg te kijken film Valentino!

Dinsdag "Ik ben verliefd, op Sander, en ook Rob"
Ondergaande zonnen, bloemen en ballonnenverkopers. Naast Chris Zeegers is verder alles is uit de kast gehaald om van Liever Verliefd een super romantische film te maken. 

Woensdag "Ik gooi mezelf niet te grabbel voor de eerste de beste geile bok"
Een romcom met René Froger, Gerard Joling en Linda de Mol met als onderwerp: Hoe trouw ik een miljonair? Je ziet het in Ellis in Glamourland.

Donderdag "Jij zult nooit een ander begeren"
Mooie beelden uit Nieuw-Zeeland en een goed stel acteurs. Stap aan boord voor een liefdesvlucht in de film Bride Flight. 

Vrijdag "Ken ik jou niet ergens van?"
Vreemdgaan of niet vreemdgaan. Dat is de vraag waar Michelle Williams over tobt in Take This Waltz.

Zaterdag "Het is anders heel hip hoor, MILF zijn"
Verliefd op Ibiza is het vervolg op Costa en Volle maan. De film kreeg van recensenten amper sterren. Maakt niet uit, de bioscoopzalen zaten propvol. Kortom, popcorn op schoot!