24-08
serie

Wie is wie in Vlucht HS13

Of je het nu gebruikt om van tevoren in te lezen of tijdens het kijken als naslagwerk: een Wie is wie is altijd handig!

Veel karakters en veel namen om bij te houden. Vandaar dat we alle hoofdrolspelers van Vlucht HS13 even aan je voorstellen.

LIV

Liv (Katja Schuurman) is gelukkig getrouwd met Simon. De twee leiden een zorgeloos leven met hun zoontje Mart. Samen met Simons neef Haje heeft ze een goedlopend designbureau. Liv is er kapot van als Simon verdwijnt, maar gaandeweg bijt ze zich steeds meer vast in het onderzoek. 

HAJE

Haje (Jeroen Spitzenberger) is getrouwd met Alex en is de neef van Simon. Samen met Liv heeft hij een goedlopend designbureau. Haje heeft een zwak voor Liv en probeert haar te troosten als Simon verdwijnt. 

SIMON

Simon (Daniël Boissevain) is getrouwd met Liv en heeft een zoontje Mart. Zijn neef Haje is zijn beste vriend. Simon is succesvol arts en reisde daarvoor in het verleden de wereld rond. Na zijn verdwijning blijkt dat zijn bij Liv onbekende verleden hem nu in de problemen brengt.

KEVIN
Vlucht HS13 - Kevin - Ali Ben Horsting
Kevin (Ali Ben Horsting) is een neef van Simon en een echte einzelgänger. Kevin is het zwarte schaap van de familie en heeft een ietwat schimmig verleden. Daarom heeft hij weinig contact met zijn neven, alleen met Simon heeft hij een goede band. Kevin heeft een relatie met de Russische Ludmilla. 

ALEX
Vlucht HS13 - Alex - Annelies Appelhof
Alex (Annelies Appelhof) is getrouwd met Haje. Ze is in het verleden ietwat onstabiel geweest. Daarom gaat ze nu naar een psychiater en slikt ze medicijnen. Alex is jaloers op Liv, omdat ze merkt dat Haje een zwak voor Liv heeft. 

ERIK

Erik (Reinout Bussemaker) is de neef van Simon, maar ze zien elkaar als broers. Erik is rechercheur bij de politie en heeft zicht op een grote promotie. Daarvoor moet hij van onberispelijk gedrag zijn, maar de verdwijning van Simon brengt dat in gevaar. Erik is getrouwd met Marieke. 

MARIEKE
Marieke (Roos Ouwehand) is gelukkig getrouwd met Erik. Marieke is huisvrouw. Terwijl Liv met de zoektocht naar Simon bezig is, ontfermt Marieke zich steeds meer over Livs zoontje Mart. Dat zorgt gaandeweg voor frictie tussen de twee vrouwen.


Vlucht HS13: vanaf zondag 4 september om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.