Wie is wie in 'Ik weet wie je bent'

Bij serie Ik weet wie je bent

De nieuwe thrillerserie 'Ik weet wie je bent' is zondag van start gegaan, maar weet jij al wie iedereen is? Hieronder iets meer duidelijkheid over de familie van Daniel Elias (inclusief stamboom met foto's)!

ikweetwiejebent stamboom


Daniel Elias
Elias is een beroemd strafrechtadvocaat. Samen met zijn partner Gabor de Heerdt heeft hij een succesvol advocatenkantoor. Daarnaast werkt hij als professor op de rechtenfaculteit van de universiteit. 

Alize Kasteel 
De vrouw van Daniel werkt als rechter, maar haar gezin is het allerbelangrijkst voor haar. Voor haar man en kinderen heeft ze alles over.

Paul Elias
Paul is de zoon van Daniel en Elize. Hoewel hij soms de eigenwijze student uithangt heeft hij zijn ouders op een voetstuk staan. 

Juliette Elias
Juliette is de onschuld zelve. Ze is gek op haar grote nicht Anna en probeert de familie altijd dichter bij elkaar te brengen.

Herman Kasteel 
Herman is de vader van Alize en Sylvia. Hij is veroordeeld voor een misdrijf en zit nu zijn straf uit, al heeft hij nooit bekend.

Sylvia Kasteel
Sylvia had al een zoon toen ze Ramon leerde kennen. Nu vormen ze een samengesteld gezin. Sylvia heeft altijd opgekeken tegen haar zus Alize.

Ramon van Leer
Ramon is het hoofd van de universiteit waar Daniel werkt. Beide heren zijn in strijd om die positie, maar dat is niet de enige reden voor de rivaliteit tussen de twee.

Marc Kasteel
Marc is de laatste die zijn stiefzus Anna heeft gezien voor haar verdwijning. De twee hebben een hele speciale band.

Anna van Leer
De mooie rechtenstudente Anna is bij iedereen zeer geliefd. Haar verdwijning maakt dan ook een hoop los bij de mensen uit haar omgeving. 


De volgende aflevering van 'Ik weet wie je bent' zie je zondag om 21:10 op NPO 3.