Wie doet het? BN'er doen een boekje open over hun sexleven!

Bij serie Wie doet het?

BN’ers vertellen hoe seks & daten er bij hen aan toe is gegaan. De teams mogen daarna raden welk verhaal bij welke BN’er hoort?

In een wereld waarin iedereen een muisklik verwijderd is van porno, zou je verwachten dat jongeren vroeger dan ooit met seks beginnen. Maar dat is niet het geval. Opgroeien in een online cultuur vol hyperseksualiteit zorgt er vooral voor dat jongeren voorzichtig zijn voor offline intimiteit en juist steeds later met seks beginnen.

BN'ers

Onder leiding van Jan Kooijman raden twee teams hoe liefde, daten & seks er bij BN’ers aan toeging, toen zij hun eerste seksuele ervaringen opdeden. Onder andere Nienke Plas, Geraldine Kemper, Thomas van der Vlugt (StukTV) en Tim Senders delen hun persoonlijke verhalen.

Jan Kooijman:

“Ik kijk enorm uit naar Wie doet het?. Dat de BN’ers zo open durven te zijn over hun eerste stappen op het gebied van seks en daten waardeer ik zeer. Ik hoop dat het de deelnemers, die zich kwetsbaar opstellen, zal uitnodigen om ook op een open manier met mij het gesprek aan te gaan over hun eigen ervaringen.’’


Wie doet het?, vanaf dinsdag 30 april om 22.05 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.