Weekoverzicht: frikandellen, geadopteerde kinderen en Sting

1) Frikandel - Keuringsdienst van de Waarde Terug naar de Basis
De Spanjolen hebben paella, de Italianen hebben pasta, de Fransen hebben coq au vin en wij hebben de frikandel. Deze verwerkt vlees-verrassing is 100% Hollandschschsch culinair erfgoed. Je kunt hem eten als 'Jos Brinkie' met pindasaus, als 'open ruggetje' met curry en uitjes - nooit met ketchup, landverrader - of gewoon een lange met zalf: de pure frikandel met m'naise. Maar wat is het verhaal achter Nederlands mooiste junkfood?


2) #3 'Perfect Parents' - Papadag
Zonder grappen en grollen: Papadag is de meest relaxte feel good serie van dit moment. Krijg jij chillheid van Alles is Liefde of Familie - dat zijn twee films, lol - dan is dit ook jouw favo serie. Deze week gaat het over de ideale ouders zijn, wat niets is zo competitief als het ouderschap. Die je lachpet op en ga kijken!


3) Top 2000 Quiz
Het jaar is pas voorbij als Bohemian Rhapsody gespeeld wordt op Radio 2 - tenzij Funky Town van Lipps-Inc. eindelijk gaat winnen. Om alvast in hogere sferen te komen beginnen we het de Top 2000 Quiz met Matthijs 'aan tafellllll' van Nieuwkerk en Leo 'Don Leo' Blokhuis. Weet jij trouwens hoe de wijn van de wijngaard van Sting heet?