03-06

Weekendtips 26 & 27 maart

Heerlijk, een extra lang weekend voor de boeg! En je kunt dit weekend méér doen dan alleen maar paaseitjes zoeken. Veel plezier!

Intouchables: nu in het theater!

De film die iedereen in tranen bracht komt van Frankrijk naar Nederland in een bijzonder theaterstuk die overal in Nederland draait. Intouchables draait tot 3 september en is dit weekend in Amstelveen! 

Zoutmus: de Lente

Zaterdag 26 maart is je laatste kans om naar dit geweldige stuk te kunnen. Henry van Loon luidt samen met zijn bondgenoten de lente in. 

Batman vs Superman

Meer zin in een film vol actie en spanning? Batman vs. Superman – Dawn of Justice draait nu in de bioscoop. 

Dutch Comic Con

Dit hele weekend kun je naar de Dutch Comic Con. Het begon allemaal met stripboeken, science fiction / fantasy-gerelateerde films, televisie en populaire kunst, maar dit jaar geeft de beurs aandacht aan de pop-culture en alle genres daarbinnen. 

Rope jump

Stap uit je comfortzone en ga naar het Faralda Crane Hotel. Hier kun je namelijk elke weekend bungeejumpen

Paaspop

Pasen vieren door naar een vet festival te gaan? Paaspop is een absolute must! De line-up bestaat uit o.a. Jett Rebel, Fresku, Lil‘ Kleine & Ronnie Flex, John Coffey en Jungle By Night. Gaan dus! 

Paasvuur in Espelo

27 maart kun jij in Espelo zien hoe het paasvuur wordt aangestoken. Leuk weetje; Espelo heeft een vermelding in het Guinness Book of World Records door het bouwen van het grootste paasvuur ter wereld. 

Geen enkele reden voor een saai paasweekend, dus. Fijn Pasen!