03-06

Weekendtips 12 & 13 maart

De week zit erop en het is eindelijk weekend. Heerlijk! Je hebt alleen nog geen plannen… De crashers schieten je te hulp.

Zeg maar vaarwel tegen een saai weekend en welkom inspiratie voor een weekend vol beleving! Voor 12 & 13 maart heeft elke crasher een eigen tip:

Tip nr. 1 van Lou: Taekwondooo

We starten met Lou. Wie houdt van een beetje actie, spanning en competitie moet dit weekend naar Eindhoven. In het Indoor sportcentrum vindt namelijk het Taekwondo Lotto Dutch Open Sparring plaats. Je kunt met jouw team participeren in het kampioenschap Taekwondo, maar je bent ook welkom om te komen kijken!

Tip nr. 2 van Loulou: Waan je op Ibiza

Vind jij het koude weer ook niet te doen? En kijk je uit naar een warme, feestelijke zomer? Dan tipt Loulou de Ibiza Xperience Fair: in Eindhoven op zaterdag 12 en zondag 13 maart. Tijdens de beurs kun je proeven van de Ibiza magie. Bedrijven, DJ’s en acts komen van Ibiza naar de beurs om jou te laten ervaren hoe het is om op Ibiza te zijn. Bereid je vast voor op de zomer, trek je mooiste Ibiza outfit aan en maak je klaar voor een zomers dansje!

weekendcrashers slippers

Tip nr. 3 van Jasper: Sterretjes kijken

Een romantische avond met je lief? Jasper beveelt de sterrenkijkavond aan. Je kunt dit weekend op diverse plekken in Nederland kijken naar de sterren kijken, luisteren naar verhalen van de profs en een rondleiding krijgen. Neem mee: een dekentje, een fles wijn, 2 wijnglazen en aardbeien in chocolade gedipt en vertel niet waar jullie heen gaan! Dan wordt het vast en zeker een betoverende avond!

Tip nr. 4 van Niels: Kunst bewonderen

Voor wie kunst van over de hele wereld wil ontdekken, heeft Niels de ultieme tip: de TEFAF in Maastricht. Op 's werelds grootste kunstbeurs presenteren 275 grote galerijen uit 20 landen hun werk. 

Tip nr. 5 van Anne: Rollend de dansvloer over

Op zaterdag 12 maart kun je onder het genot van je favo hitje tot in de vroege uurtjes dansen en skaten in de Balie in Amsterdam. Heb je die skates al lang aan de kant gezet maar lijkt dit je toch echt te gek? Je kunt daar skates huren! Oh ja, vergeet niet je jaren '70 disco legging!

weekendcrashers rolschaats

Tip nr. 6 van Iliass: Rokjesdag

Iliass beveelt Rokjesdag aan. Niet dat hij graag in een rokje wil lopen... Nee, Rokjesdag is de nieuwe Nederlandse romcom-film over singles die op zoek zijn naar de ware. Starring: Lieke van Lexmond, David Lucieer, Birgit Schuurmans, Jim Bakkum en Manuel Broekman. Verzamel je meidengroep of je boys en wie weet; vind je Iliass daar ook wel met z’n homies (maar niet in een rokje ;) ). 

Genoeg tips om van jouw weekend er één te maken waarover je op maandag met twinkeling in je ogen vertelt! Have fun!