25:42
Gezien
59
08-12
preview

Wat kost een borstvergroting? Of een vlog?

Elke week onderzoekt De Rekenkamer twee zaken die er toe doen in ons leven. Ook deze week is het weer raak, met borstvergroting en vlogs!

Prikkelend, onderzoekend en met een gezonde dosis humor. Dat is De Rekenkamer! Deze week rekenen Tess Milne en Daan Nieber ons voor wat een borstvergroting kost en wat de kosten zijn van vloggen.

Wat kosten borsten?
De Rekenkamer richt zich deze week op borsten. Ze zijn er in alle soorten en variaties, maar de liefde voor de grote cup, kent geen mate. Daarom laten jaarlijks zo’n 6000 vrouwen om esthetische redenen hun voorgevel vergroten. Dat zijn 12.000 jetsers per jaar. Bij de ene kliniek kan dat voor 2500 euro, bij de andere is dat 6000 euro. Dus rest ons de vraag: wat kost een borstvergroting?

Wat kost een vlog?
Enzo Knol, Macha Feoktistova, Manon Tilstra. Vroeger wilde iedereen straaljagerpiloot worden, toen DJ en nu vlogger! Maar waar de ene halsbrekende toeren moet uithalen voor een paar abonnees, verdient de ander al tonnen met het buitenzetten van z’n vuilniszak. Hoe doen ze dat? En wat kost een vlog?


De Rekenkamer, donderdag 8 december om 20:25u bij KRO-NCRV op NPO 3