Nederland npo carousel medium

Wat heb je gemist deze week?

In de weekenddienst zie je wat je moet zien of terugkijken. Sail, PENOZA, Hockey, luiers, Top 5 Rundfunk & 3LAB, Lowlands en Hotel DI-RECT.

Heb je de Penoza prijsvraag al voorbij zien komen? Je maakt kans op een exclusieve voorpremière van de eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen, samen met 20 vrienden! Doe snel mee.

Lowlands 2015

Lowlands 2015 is in volle gang. Kun je er niet bij zijn? Zaterdag en zondagavond staan bij NPO 3 in het teken van Lowlands:

SAIL 2015 - Unieke luchtfoto's
Tot zondag is het SAIL in Amsterdam. En de beelden liegen er niet om. Zo zien tientallen boten en bootjes er vanuit de lucht uit:

sail

EK Hockey
Wij Nederlanders kunnen wel een aardig potje hockeyen. Zowel de Nederlandse heren als de dames staan in het favorietenlijstje voor de Europese titel. Bekijk hier het speelschema.

Hotel DI-RECT
Het was een week vol Rock 'n Roll in Hotel DI-RECT. De muren zijn overeind gebleven en hier zie je alle belevenissen en unieke optredens van de afgelopen week.

Top 5 Rundfunk - Ni Hao meneer brompotje!
We hebben een top 5 van de allerbeste, grofste, hilarische en meeste botte fragmenten uit alle afleveringen uit Rundfunk gemaakt. Dit is de nummer 1:

Top 5 3LAB - TreurTeeVee 
Hoera! TreurTeeVee is met een gemiddelde van een 8,2 de dikke winnaar van de 3LAB top 5, en dat vieren we met een lekker taartje:


Van luizenleven naar luiers

Een hoop volle luiers in Van luizenleven naar luiers. De eerste week van de serie zit erop. Bekijk hier alle afleveringen en fragmenten terug.