23-05

Waarom je Radio Gaga juist nú wil kijken

Gisteravond was het debuut van Radio Gaga en Nederland heeft het programma direct in haar armen gesloten.

Soms zijn er van die programma’s die je gewoon even nodig hebt. Niet om je de ballen uit je string te lachen. Of om mee te kunnen praten over het laatste nieuws. Maar gewoon om even weer vertrouwen in de mensheid terug te krijgen.
En toen was daar dinsdag Radio Gaga. Waarin Chris Zegers en Eva Koremen in een gepimpte radiocaravan het land in gaan. Op jacht naar mensen. Mooie mensen. En verhalen. Juist, mooie verhalen.

Gisteren trapten ze af in Humanitas Deventer. Waar studenten en ouderen samenwonen. Een plek waar scootmobiel-races worden gehouden. Studenten doorgewinterde nagels van een mooie lak voorzien. En waar oudjes zich ontfermen over studenten die het even zwaar hebben.
Even 40 minuten genieten van een wereld die óók de onze is. En dat dat beviel bleek ook wel uit de vele twitterberichten. Helemaal gemist? Hieronder vind je een kleine greep uit de collectie. En natúúrlijk de aflevering.

En ondanks de vele muziekmomenten bleven jullie toch hangen. Iets wat altijd spannend is. Dus zó fijn om terug te krijgen :)

We hebben ook een vermoeden dat het Humanitas voorlopig niét ontbreekt aan vrijwilligers.

Radiomaken op tv. Het blijft aan spannend dingetje. Maar gelukkig werd het net zo goed ontvangen als dat het voor de makers voelde.

Tot volgende week!

Geen tijd om te kijken, en toch benieuwd naar meer? Lees ook: Welkom bij Radio Gaga Radio Gaga, dinsdag 21:00 uur bij BNN op NPO 3!