26-10

Vivian van Oorsouw

Vivian, Olivier (14) en Orly (11) komen uit Weert. Vivian is een actieve vrouw die altijd iets te doen moet hebben en geen moeder van een standaard gezin is.

Ze heeft jong haar ouders verloren en daarom besloten van elke dag een feestje te maken. Ze is erg impulsief en bij haar mag elke dag er anders uit zien. Samen met Olivier is ze actief met carnaval. Hij speelt trompet en zij treedt op met zangtrio ‘Wieerter Barbies’. Hoewel ze niet kan zingen, staat ze graag op het podium met deze act en daarmee dus ook in de belangstelling. Ze kookt graag, maar zou heel graag een man hebben die ook eens een lekker gerecht voor het gezin kookt. Dochter Orly is een paardenmeisje en maakt hierover vlogs voor haar Youtube-kanaal waarbij Vivian haar helpt. 

Vivian is op zoek naar een maatje. Een man waarmee je kan lachen en waarbij je je grootste geheimen kwijt kunt, waarmee je kan feesten of lekker mee kan bankhangen. Zelf is zij 1 meter 63 maar ze valt op grotere mannen. “Ik hou een beetje van het type; ruige bolster blanke pit.” Hij moet ook een bepaalde vorm van intelligentie hebben. “Ik noem dat altijd denkslim”.