Vermist! Een bloedstollende serie over een jongen die nooit meer is thuisgekomen!

De Slet van 6VWO is bijna afgelopen en we weten dat je nu al bang bent voor het gat wat dan ontstaat. Maak je geen zorgen want we hebben gewoon een nieuwe serie voor je!

Zoals Lowlands een 'Michael' heeft, heeft Nederland binnenkort 'Kenneth'. Het zit namelijk zo: Kenneth is niet meer thuisgekomen na een avondje stappen. In eerste instantie maken zijn huisgenoten Mette en Dionne zich nog geen zorgen. Dat verandert alleen wanneer Kenneth z'n moeder twee dagen later wanhopig voor de deur staat. Dan slaat de paniek stevig toe! De politie lijkt de vermissing niet serieus te nemen en dus besluiten Mette en Dionne zelf op onderzoek te gaan. Waar ging hij überhaupt heen? Komen ze er ooit nog achter wat er die avond gebeurd is?

Spannend hé! Ik snap dat je nu toch graag wat beeld zou zien om je zintuigen even lekker te prikkelen. Geen zorgen, we got you!

De serie 'Vermist!' is gemaakt door de makers van 'De Slet van 6VWO' en in de serie zie je onder anderen: Juliette van Leeuwen, Bente Fokkens en Hassan Slaby.


Vermist! is vanaf maandag 24 juni wekelijks te zien op www.npo3.nl en op het YouTube-kanaal van NPO 3.