Vechtershart zie je op NPO 3

Bij aflevering Comeback

Je letterlijk terugvechten naar de top. De dramaserie Vechtershart trekt je in de bloedfanatieke en hechte wereld van de vechtsport.

In de achtdelige dramaserie van BNN speelt Waldemar Torenstra de rol van Nick Roest. Na vier jaar gevangenisstraf komt de voormalig K1-kampioen vrij. Er is na die periode in de gevangenis weinig meer over van zijn oude leven. Tijd voor Nick om zich letterlijk terug te vechten. 

Nick is in de bak beland door een geweldsdelict, waarbij ook zijn jongere broer, de advocaat David Roest betrokken was. Berooid probeert Nick zijn leven weer op te pakken. Hij is vastbesloten zich in de sportschool van zijn vader terug te knokken naar de top van de vechtsport. 

Acteren en vechten
Het idee voor de serie is afkomstig van Waldemar Torenstra. Kickboksen is naast acteren een passie van de acteur. In Vechtershart komen deze passies samen. Dat het vechten een echt harde wereld is ondervond de acteur tijdens de opnames. Doordat er geen stand-ins zijn gebruikt kwam Waldemar zo nu en dan bont en blauw thuis. 


Vechtershart, vanaf 22 november iedere zondag 20.25 uur te zien bij BNN op NPO 3.