Vandaag in Serious Request (dag 1)

Breda staat op zijn kop, de deuren van het Glazen Huis gaan dicht. Wat zit er allemaal in de tv-uitzending van Serious Request, dag 1?

Het zal je niet zijn ontgaan: 3FM Serious Request zet zich dit jaar vanuit Breda in voor de strijd tegen een stille killer: longontsteking. Elk jaar sterven meer dan 900.000 jonge kinderen aan een longontsteking. Kinderen die eenvoudig te redden zijn met de juiste behandeling en goede informatie. Voor non-stop actie kun je natuurlijk terecht bij 3FM zelf, maar ook elke avond bij ons op NPO 3 is het feest.

Vandaag in Serious Request TV
Jan Versteegh ontvangt vanavond in de live uitzending o.a. Domien en Frank zelf, die vanavond in het huis opgesloten gaan worden. Maar ook: Ali B, DJ Hardwell Lucas Hamming en veilingmeester Sander Hoogendoorn.

En alsof dat niet al veel te veel zou zijn om in een uitzending te proppen, is er nog veel meer! Eva Koreman doet verslag van rondom het huis, Geraldine Kemper is het land in gegaan om mensen te bedanken en Angelique Houtveen komt met een report vanuit het Serious Request callcenter.

Dag 1 in beeld
Lang niet alles kan opgevangen worden in één uitzending van Serious Request, maar gelukkig zijn de lieverds van 3FM zelf zo scherp om ook alles in beeld te vangen.
Dit was dag 1 van NPO 3FM Serious Request

Of check de foto's van NPO 3FM Serious Request Dag 1
En anders kun je alle video's van NPO 3FM Serious Request hier nog zien

Serious Request op NPO3.nl
Hier op NPO3.nl proberen we je natuurlijk ook zo goed mogelijk op de hoogte te houden van het evenement. Dagelijks lichten we een interessant veilingitem voor je uit, sprokkelen we mooie Kom In Actie-filmpjes bij elkaar en bereiden we je voor op de uitzending van die avond.

Meedoen aan Serious Request
Al dit enthousiasme werkt natuurlijk hartstikke aanstekelijk. Gelukkig kun je met dat aangewakkerde vlammetje zelf ook aan de slag om een bijdrage te leveren aan Serious Request.

Voor leuke veilingitems kun je terecht op 3fm.nl/veiling.
Of maak jouw eigen actiepagina aan als mooie Kom In Actie!


3FM Serious Request: van zondag 18 t/m zaterdag 24 december de hele dag op 3FM
Serious Request TV: van zondag 18 t/m zaterdag 24 december om 19:30u bij BNNVARA op NPO 3

Laat Ze Niet Stikken