30-06

Vanaf 17 mei: Chef in je oor

Vanaf dinsdag 17 mei: het nieuwe kookprogramma Chef In Je Oor! Topchefs gaan de strijd met elkaar aan, maar mogen zelf geen pan aanraken.

De topchefs vormen een team met een BN’er die het gerecht bereidt. De BN’ers moeten zo goed mogelijk de instructies opvolgen die worden ‘ingefluisterd’. Dat kan nooit goed gaan natuurlijk. Maar om alles toch nog in goede banen te leiden, is de presentatie van Chef In Je Oor in handen van Klaas van der Eerden.

Koken met je oren
Het AVROTROS-programma Chef In Je Oor is een wekelijkse kookwedstrijd tussen twee fanatieke teams, die elk bestaat uit een sterrenchef en een BN’er. De chefs en de BN’ers staan in twee verschillende ruimtes en kunnen alleen via een oortje met elkaar communiceren. Beide teams krijgen dezelfde opdracht en binnen een uur moet er een top gerecht op tafel staan. Elke week is de grote vraag welke chef zijn culinaire kunsten het beste kan overbrengen en daarmee zijn bekende teamgenoot het lekkerste en origineelste gerecht kan laten bereiden.

Klaas leidt ons rond
Na de opnames van de eerste aflevering is het nu al een grote bende in de keuken van Chef In Je Oor. Tussen alle potten, pannen, plakkerige ranzigheid en etensresten door geeft Klaas toch nog een deskundige rondleiding.

Foto: Michel Schnater

NPO 3 FOOD
Nog meer honger? Kijk op npo3.nl/FOOD FOOD logo zwart klein


Chef In Je Oor, vanaf 17 mei elke dinsdag om 20.30 uur op NPO 3