40:29
Gezien
2852
22-01

Van seks tot punniken | Holland!

Van punniken tot gangbangs. En van masturberen tot roddelen. Wat doen wij Nederlanders in onze vrije tijd? Ryanne gaat op onderzoek uit!

Wat is nu onze Nederlandse identiteit? Vorige week onderzocht Ryanne hoe vrij en tolerant Nederland is. In deze aflevering laat Ryanne zich onderdompelen in de Nederlandsche vrije tijd. En dat is gézellig! Er wordt deze week op de hobbybeurs gehaakt, in de Tweede Kamer voor gelijke rechten gestreden en in de nachtclub collectief genaaid. 

Ryanne voor de klas
Ryanne start voor de klas met de volgende vraag: "Wat doen Nederlanders in het dagelijks levon?" Na een ongemakkelijk rondje deelt Ryanne ook graag haar eigen dagelijkse bezigheid… 


BH’s verbranden met gerse Lilianne (PvdA)
Ryanne spreekt de schorre - want feestje - Lilianne Ploumen van de PvdA over loonverschillen tussen mannen en vrouwen. Lilianne en haar partij hebben hier de oplossing voor! Iets met (voor wie wil) bh's verbranden, en de wet.


Lekker hobbyen op KreaDoe 
Ryanne doet een bezoekje aan de grootste hobbybeurs van Nederland; KreaDoe! Of zoals Ryanne zegt: "Het walhalla van kort pittig Nederland."


Kut cupcakes 
Welkom bij het kortste fragment van het seizoen. Ryanne mag eindelijk naar de cupcake-workshop!

Hobbi Edens haakboek
Niemand minder dan ex-pornoster Bobbi Eden is op de creabeurs om haar eigen boek te signeren! Een boek vol praktische haaktips waardoor zélfs Ryanne kan haken. Die heeft daar nog wel een hard hoofd in, maar na een aanbod voor een privéles kan ze niet meer terug. 

Ryanne bezoekt de seksclub
We praten volle bak over neuken, maar tóch zijn we preutser geworden. Hoe zit dat nu met de Nederlandse moraal? Ryanne gaat verhaal halen bij een seksclub waar net een orgie aan de gang is. Gezellig!


Ryanne in Friesland!
Het is weer tijd voor Ryannes favoriete item; de straattest! “Blijf het gênant vinden dit item. Ik zie er toch godverdomme niet uit als Gaston van de Postcodeloterij?" Deze week testen we in Friesland of we nog steeds volle bak roddelen over onze buren.

Wat vind JIJ van Nederland?
Wat meneer de Burgermeester, Bati, Herman, krakers en Sylvana van Nederland denken is één. Wat JIJ denkt twee tot en met honderd. Laat in De Grote Holland! Enquête weten wat jij van Nederland vindt en maak kans op twee VIP-kaarten voor de finaleshow in februari! 


Holland! Elke dinsdag 20:25 bij BNNVARA op NPO 3!