Van luizenleven naar luiers

Het nieuwe EO-programma volgt aanstaande ouders die afscheid nemen het credo 'lang leve de lol' en er een baby voor terugkrijgen.

'Van luizenleven naar luiers' volgt aanstaande ouders die aan het begin van een totaal nieuw leven staan. Het is tijd om afscheid te nemen van een leven zonder zorgen en het credo 'lang leve de lol'. Er wacht een ander avontuur: een prachtig mensje, liefde die alles overtreft, moederinstinct, poepluiers en nieuwe verantwoordelijkheden. Twee weken lang volgen we elke werkdag de uitdagingen, blijdschap en worstelingen van frisse jonge papa’s en mama’s.

Uitdaging
De stellen in ‘Van luizenleven naar luiers’ zijn divers en hebben allemaal hun eigen uitdaging: van een stel waarbij de aanstaande moeder lichamelijk beperkt is, tot een paar dat een drieling verwacht. En van een christelijk koppel met een groot leeftijdsverschil tot een showbizz-stel dat hun leven anders zal moeten indelen. Iedereen ervaart het nieuwe ouderschap anders. Maar voor allemaal geldt: vanaf de geboorte van de eerste telg staat het leven drastisch op z’n kop. Toch wordt er ook genoten van dit wonder van nieuw leven!

Pardoel
Een van de stellen die gevolgd wordt op weg naar hun eerste kindje zijn Robbie Pardoel en zijn vriendin Beau Hesling. Robbie leeft voor de muziek en zijn dj-carrière. Lukt het hem om dat te combineren met de poepluiers die hij midden in de nacht moet verschonen?

Van Luizenleven naar luiers zie je dagelijks vanaf maandag 17 augustus om 20:30 uur bij de EO op NPO 3.