12-07
serie

Van De Gekke

In Van De Gekke brengt Valerio Zeno een ode aan mensen met een bijzondere gewoonte. Daarnaast doen BN'ers een boekje open over hun dagelijkse rituelen.

Rare gewoontes en obsessies: iedereen heeft ze. Maar sommige gewoontes zijn net iets gekker dan andere. Zo zijn er mensen die hun baardhaar opsparen en zijn er mensen die overal moet poepen waar ze voor het eerst binnenkomen. Gadver!! In Van De Gekke vertellen ze hun verhaal. Daarnaast doen ook bekende gezichten een boekje open over hun dagelijkse rituelen. Dit programma laat zien dat hoe raar je ook denkt te zijn... je bent nooit de enige!

Zo vertelt Humberto Tan in Van De Gekke dat hij zijn hele ochtendritueel van zichzelf in acht minuten moet doen. Op die manier kan hij zo lang mogelijk slapen, zonder te laat te komen. Andere BN’ers die iedere aflevering vanaf de bank vertellen over hun dagelijkse rituelen zijn Echte Meisjes Pauline & Anna, dj’s Coen & Sander, presentatoren Tess Milne & Nadya Poeschmann en acteurs Geza Weisz & Manuel Broekman.


Van De Gekke zie je vanaf .. uur bij BNNVARA op NPO 3.