Urban Camp in Freestyle Games

De Freestyle Games raast door en de strijd is strijd is hard, keihard! Het Urban Camp is in volle gang en de beste talenten blijven over.

De afgelopen weken gingen de beste zestig sporters van The Freestyle Games door van de voorrondes naar Urban Camp. Dat Urban Camp is inmiddels in volle gang en vorige week was het de beurt aan de freerunners, deze week komen de overige disciplines in actie.  

Foutloos uitvoeren
In deze fase van de strijd is elk foutje kostbaar. De opdrachten van de mentoren moeten in deze fase van de strijd foutloos worden uitgevoerd. De BMXers trappen af. In hun run moeten éém old school trick en één airtrick zitten. Ze kunnen kiezen uit een street parcours of een minramp. Na de BMXers komen de skateboarders, breakdancers en voetballers in actie.

Zelf ook freestylen?
Heb je zelf ook freestyle-ambitie, maar weet je nog niet helemaal hoe je dat aan moet pakken? Geen paniek. Elke week zie je een nieuwe how-to video waarin je tips en trucs krijgt voor het uitvoeren van vette tricks. The Freestyle Games, elke maandag, 20.30 uur, BNN, NPO 3