17-09
serie

UnREAL op NPO 3

Alles wat je niet, of jij wel wilde weten rondom het maken van een datingprogramma zie je in de nieuwe serie UnREAL op NPO 3.

Wil je in de keuken kijken terwijl de kok je eten klaarmaakt? In sommige keukens wel, maar lang niet in alle keukens. Hetzelfde geldt voor televisie. Misschien wil je wel niet weten hoe het er achter de schermen aan toegaat. UnREAL geeft je inzicht achter de schermen van datingshow Everlasting. 

Rachel Goldberg werkt bij Everlasting. Het is haar taak te zorgen dat het programma, en de deelnemers die er aan meedoen, spannend en leuk genoeg zijn om de aandacht van de kijkers vast te houden. Ook moet ze zorgen voor afwisseling en proberen om de vrouwen wat losser te maken. Quinn King, haar baas, is erg tevreden over Rachel en dat steekt ze niet onder stoelen of banken.

Wat je dan eigenlijk nog moet weten: 
1. De serie is geschreven door Marti Noxon, die ook Buffy de Vampire Slayer heeft geschreven en geproduceerd. 2. Na het succes van het eerste seizoen is in America net begonnen met het uitzenden van seizoen 2.3. Elke aflevering is een week terug te kijken.  
4. UnREAL haalt inspiratie voor het serie uit de De bestaande datingshow The Bachelor.
5. Ook al haat je datingshows, geen paniek, je kan nog steeds houden van UnREAL.


UnREAL, vanaf zaterdag 17 september, 21.45 uur, AVROTROS, NPO 3