Twitter. Ging. Lós. | First Dates

Bij aflevering Aflevering 7

Van Clown Chris tot het hoedje van Mario. En van paaldansende prinsessen tot wodka-Sisi. Dit zijn de hoogtepunten van de 7e First Dates!

Wodka-Sisi koppel Gino & Kickel
Je hebt een ontmoetingen. Je hebt veelbelovende ontmoetingen. En je hebt GOUDEN ontmoetingen. Het Rotterdamse duo Gino en Kickel zijn zijn hier een voorbeeld van. De natte droom van iedere match-maker. En Twitterend Nederland ;)


Lumiëre Joelle & Clown Chris
Joelle vindt het 't állerbelangrijkst dat haar date een passie heeft. Als iémand een passie heeft dan is dat Chris. Clówn Chris. Joëlle heeft Lumiëre van Belle en het Beest gespeeld. Ligt hier een match op de loer..?


First Dates paparazzo Floor & Thyson
Floor heeft er een handje van verkeerde gasten aan te trekken. Het zijn of sportschool tjappies of saaie studenten. Beiden ontzettend niet haar ding. Thyson past gelukkig niet in deze hokjes. En valt al na een paar minuten vól in de smaak. 'Mooie tanden, mooie lippen, mooie baard.' Dát moet zo snel mogelijk door de vriendinnen-keuring, dus camera aan en... snap!


Hoedjeman Mario & Roxsane
Mario is nog iétwat brakjes van een festival, maar méér dan klaar voor zijn date. Dat wordt de 35-jarige Roxsane. Na wat jaren knallen voor haar carrière is zij nu klaar voor... de liefde! Vindt ze die in onze tennisleraar? Terwijl zij elkaar leren kennen gaat Twitterend Nederland vooral los op Mario's hoedje.Paaldansprinsessen Jasmine & Arianie
Deze twee kleine powervrouwen weten goed wat ze willen. Vinden zij dit ook in elkaar? Ze hebben in ieder geval één awesome sport gemeen: paaldansen!!


Barman Victor
En ook deze avond konden de ogen van onze Victor niet genegeerd blijven. Meer van onze barman zien? Hij had pas geleden nog zijn éigen datingshow bij HUB


First Dates, dinsdag om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3!