22-11
serie

Tweede seizoen Missie Aarde

De allereerste sciencefiction comedyserie van Nederland is terug! Het tweede seizoen van Missie Aarde zie je vanaf zondag 13 maart.

In het vorige seizoen zag je hoe zeven Nederlandse astronauten de ruimte afspeuren naar een nieuwe thuisplaneet voor de mensheid. In het nieuwe seizoen kun je volgen hoe succesvol hun ruimtevaartmissie verloopt.

De bemanning van het ruimtevaartschip de Tasman stuit in de nieuwe afleveringen niet alleen op een mogelijk leefbare planeet, maar ook een ongeïdentificeerd object met aan boord een levend organisme. Het blijkt te gaan om astronaute Svetlana (gespeeld door Ellen Parren). Wat voor invloed heeft haar aanwezigheid op de missie en vooral op Brechtje, die nu niet meer de enige vrouw aan boord is?

Meer spanning, meer actie en meer Kurt
De achterblijvers wachten op aarde met smart op nieuws over een nieuwe planeet, maar het team lijkt zich meer bezig te houden met minder belangrijke dingen. Zal Nederland net als de rest van de aarde overstromen, of vinden de astronauten dan toch een leefbare planeet?


Missie Aarde seizoen 2, vanaf zondag 13 maart, 21.20 uur, VPRO, NPO 3