01-08

Twee keer nieuwe Undateables!

De meest noodzakelijke datingserie van het land keert terug en niet zomaar: er komen twee nieuwe series The Undateables!

Het vinden van de ware liefde is geen makkelijke opgave, al helemaal niet als je een lichamelijke of verstandelijke handicap hebt. Maar de liefde overwint uiteindelijk alles, daar kan geen beperking tegenop. In The Undateables volgen we jonge mensen die zich niet laten kisten door een beperking en de vlinders in hun buik achterna vliegen. We gaan deze zomer op bezoek bij deelnemers uit eerdere seizoenen en er komt dit jaar een brand spankin' new seizoen. Tweemaal jottem!

The Undateables Special
Hoe staat het eigenlijk met de deelnemers uit eerdere seizoenen? Is de date uit het programma uitgegroeid tot ware liefde, of zijn ze met hernieuwd zelfvertrouwen de datingmarkt opgegaan? Spoiler alert: meer dan de helft van eerdere deelnemers is inmiddels een deel van een setje. Hoe bedoel je, Undateable?! Op dinsdag 4 en 11 juli kijken we met deelnemers uit de eerste drie seizoenen terug op hun dategeschiedenis sinds het programma. 

The Undateables seizoen #5
Ben of ken jij iemand met een beperking die hulp verdient op de woeste prairie van de liefdesmarkt? Check dan de onderstaande video en meld je aan via undateables@bnn.nl.The Undateables Special is dinsdag 4 en 11 juli te zien bij BNN op NPO3.